Használati Szabályzat

Ezt a honlapot [tessekcsak.hu] (a továbbiakban: Honlap) az alábbi gazdasági társaság                     (a továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti:

 

Szeghi Stúdió Tervező és Szolgáltató Kft.

1192 Budapest, Szondi tér 1.

cégjegyzékkszám: 01-09-989902

adószám: 24088310-1-43

elérhetőség: ugyfelszolgalat@tessekcsak.hu


A Honlap fontos eleme a "Tessék csak!" Programnak. A "Tessék csak!" program egy olyan országos program (a továbbiakban: Program), mely lokális közösségi és üzleti érdekek érvényesítését tűzte ki céljául, kiegészítve a kézműves magyar áruk, az egészséges életmód, valamint a környezetvédelem támogatási szándékával. A Programot helyi klubok összessége alkotja. A Honlapon található tartalmakat általános információnyújtás céljából bocsátjuk rendelkezésre.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget a Honlapon elhelyezett hirdetések tartalmáért.

Honlap nyilvánosan látogatható és kizárólag klubtagok részére elérhető oldalakkal rendelkezik, illetve Honlap bizonyos funkciói csak klubtagok részére elérhetőek.

Honlapot klubtagok a mindenkor érvényben lévő Klubtagsági Szabályzat szerint használhatják.

Honlapot a Programban részt vevő Elfogadó Partnerek a mindenkor érvényben lévő Partneri Szabályzat szerint használhatják.

Honlapon Üzemeltető a "Tessék csak!" Programon kívüli hirdetéseket is elhelyezhet.

Honlapon beágyazott tartalmak is megjelennek (pl. facebook hozzászólások), melyek tartalmáért Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

A Honlap külső weboldalakra való hivatkozásokat is tartalmaz. A külső honlapokon elhelyezett tartalmakért Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

A Honlap teljes szöveges és képi tartalma szerzői jog védelme alá tartoznak. Üzemeltető nem felel a hirdetésekben elhelyezett tartalom jogtisztaságáért. Az kizárólag a tartalmat elhelyező Elfogadó Partner felelősségére jelenik meg. Üzemeltető az általa elhelyezett, harmadik fél szerzői jogát érintő tartalmakat a licencia szabályai szerint megjelöli. A megjelölés nélküli hirdetésen kívüli tartalmak Üzemeltető tulajdonát képezik. A hirdetések formai megjelenése Üzemeltető szellemi tulajdonát képezik.

A Honlap Üzemeltető tulajdona. Sem részben, sem egészben nem reprodukálható semmilyen módon. Jelen Honlap bármely részének, grafikai illetve képi elemeinek vagy teljes egészének módosítása, terjesztése, nyilvános bemutatása, más szellemi alkotásba, kiadványba vagy honlapba történő beépítése vagy más elektronikus rendszerben történő tárolása szigorúan tilos. Annak bekövetkezte esetén büntető- és polgári jogi igényérvényesítést kezdeményezünk!


Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a mértéktelen webfogyasztás egészségkárosító hatással bírhat!

Honlapunk használatához jó egészséget kívánunk!


A "Tessék csak!" csapata


módosítva: 2013.09.13.

E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Kártya hosszabbítás

A klubtagságot jelentő kártya 1 évre  most csak 1490 Ft

(fizetési mód: banki átutalás)

Az Ön postacíme
ide küldjük a kártyátKártyarendelés

Impresszum     Kapcsolat     Honlap Használati Szabályzata              Klubtagsági Szabályzat (ÁSZF)

adatvédelmi nyilvántartási számaink:   NAIH-68565    NAIH-68566     NAIH-68567

© 2013 Szeghi Stúdió Kft. - Minden jog fenntartva     Programozás és design: Arteries Studio