Debütált a "Tessék csak!" Wekerletelep kártya

Fél évvel az ötlet megszületése után útjára indult a Tessék csak! mozgalom. Első klubunkat Wekerletelepen alapítottuk. Az itt élők fogékonyak a társadalmi újításokra, a közösségi élet újrateremtésére, és nem utolsó sorban mi - a program megalkotói - is itt élünk. Sokfelől hallottuk már, hogy jó lenne egy Wekerle-kártya, és a helyi vállalkozások számára létre kellene hozni egy helyet a közösségi térben. Fogtuk magunkat, és létrehoztuk!

A Tessék csak! Wekerletelep kártya a XXII. Wekerlei Napokon debütált. A rendezvény szervezője, a Wekerlei Társaskör Egyesület (WTE) megértette, hogy itt egy olyan üzleti vállalkozás van készülőben, mely nem csupán profitorientált, hanem közösségi érdekeket is szolgál. Helyet biztosítottak számunkra a rendezvényen, mi pedig ezt azzal háláltuk meg, hogy ajándék kártyát adtunk azoknak, akik a hétvégén beléptek a WTE-be.

Az ünnepélyes induláson Mednyánszky Miklós a Wekerleteleppel egyidős verklijével adott zenés műsort. A vasárnap rendkívül jó hangulatban telt, közel 300 wekerleit szólítottunk meg, és nagyon sok pozitív visszajelzést, támogató jó szót kaptunk. Ezúton is köszönjük! A hétvégi beszélgetésekből kiindulva bizakodóan tekintünk a jövőbe!

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a "Tessék csak!" Program létrejöttéhez!

Szeghi Gábor, programvezető

 

E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Kártya hosszabbítás

A klubtagságot jelentő kártya 1 évre  most csak 1490 Ft

(fizetési mód: banki átutalás)

Az Ön postacíme
ide küldjük a kártyátKártyarendelés

Impresszum     Kapcsolat     Honlap Használati Szabályzata              Klubtagsági Szabályzat (ÁSZF)

adatvédelmi nyilvántartási számaink:   NAIH-68565    NAIH-68566     NAIH-68567

© 2013 Szeghi Stúdió Kft. - Minden jog fenntartva     Programozás és design: Arteries Studio